Debug - Realm of Excursion



Announcements, News & Updates Read important announcements and post your support questions to the main site and forum.

Reply
Old 10-16-2005   #1 (permalink)
170 dB
 
galacticmonkey's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 31
Posts: 10,248
Rep Power: 583
galacticmonkey is still in the green - This is good
Default Debug

Today, every post ive made, ive gotten a message saying something about line 234 and DeBug mode. Its weird. I have to go back and repost it for the message to actually go up on the topic.

Any ideas what causes this?



galacticmonkey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-16-2005   #2 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

i'll look into it
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-16-2005   #3 (permalink)
160 dB
 
meatloaf1986's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Age: 29
Posts: 2,624
Rep Power: 280
meatloaf1986 is still in the green - This is good
Default

Yea i got that a few times last night.
__________________
I have reserected the wang bass HAHAHAHAHAH

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1995 Volvo 850 Turbo
TangBand 6.5"
Folded horn @ 38hz
Front fill - Orion 5.25"
Rear Fill - Crossfire 5.25" and 4 AudioSource box speakers
Amp - Alphasonik PMA5753A
meatloaf1986 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 10-16-2005   #4 (permalink)
140 dB
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 652
Rep Power: 200
bigtrevdogg is still in the green - This is good
Default

yeah that happend to me yesterday
__________________
pioneer deh-p6800hp
4 pioneer 6.5's on kenwood 400 watt amp
2 12 inch memphis pr's in pre fab bass worx box
rockford fostgate 1500 rms amp
bigtrevdogg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-16-2005   #5 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

does anyone remeber what the exact problem was? for example:

"DEBUG MODE

Line : 234
File : /home/wwwroot/phpbbblahblahblah/includes/emailer.php"
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-16-2005   #6 (permalink)
170 dB
 
galacticmonkey's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 31
Posts: 10,248
Rep Power: 583
galacticmonkey is still in the green - This is good
Default

next time ill get it ill post it



galacticmonkey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-16-2005   #7 (permalink)
140 dB
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 652
Rep Power: 200
bigtrevdogg is still in the green - This is good
Default

yeah me 2 it was somthin debug or somthin i dont member
__________________
pioneer deh-p6800hp
4 pioneer 6.5's on kenwood 400 watt amp
2 12 inch memphis pr's in pre fab bass worx box
rockford fostgate 1500 rms amp
bigtrevdogg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-16-2005   #8 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

anyone still have this problem? i can't seem find what would be causing it.
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-16-2005   #9 (permalink)
170 dB
 
galacticmonkey's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 31
Posts: 10,248
Rep Power: 583
galacticmonkey is still in the green - This is good
Default

Well i guess now that everyone is looking for it isnt happening anymore :P



galacticmonkey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-16-2005   #10 (permalink)
140 dB
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 652
Rep Power: 200
bigtrevdogg is still in the green - This is good
Default

yeah seems that way
__________________
pioneer deh-p6800hp
4 pioneer 6.5's on kenwood 400 watt amp
2 12 inch memphis pr's in pre fab bass worx box
rockford fostgate 1500 rms amp
bigtrevdogg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-16-2005   #11 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

well i don't mind. i'd rather have the problem fix itself than trying to find and fix it...lol
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-17-2005   #12 (permalink)
speakerman
Guest
 
Posts: n/a
Default

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-17-2005   #13 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

dam it!

btw, thanks for posting the actual error.
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-17-2005   #14 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

okay, i found that this problem is caused when an email notification is sent to your email. i've changed the smtp servers to another account. let me know if anyone still has this problem.
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-17-2005   #15 (permalink)
170 dB
 
galacticmonkey's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 31
Posts: 10,248
Rep Power: 583
galacticmonkey is still in the green - This is good
Default

cool. will do.



galacticmonkey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-17-2005   #16 (permalink)
170 dB
 
galacticmonkey's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 31
Posts: 10,248
Rep Power: 583
galacticmonkey is still in the green - This is good
Default

just got it 2 times in a row while sending a PM.


Ran into problems sending Mail. Response: 535 Error: authentication failed

DEBUG MODE

Line : 131
File : smtp.php



galacticmonkey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-17-2005   #17 (permalink)
speakerman
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ran into problems sending Mail. Response: 535 Error: authentication failed

DEBUG MODE

Line : 131
File : smtp.php
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-17-2005   #18 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

yeah i changed my smtp servers back to the default settings. i'll have to try another fix.
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-17-2005   #19 (permalink)
170 dB
 
galacticmonkey's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 31
Posts: 10,248
Rep Power: 583
galacticmonkey is still in the green - This is good
Default

yep, ive gotten it every post so far tonight



galacticmonkey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-07-2006   #20 (permalink)
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,198
Rep Power: 0
dantheman8328 is still in the green - This is good
Default

ok so it wont let me send any pms tonight...
i keep getting this error again:


Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
dantheman8328 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-07-2006   #21 (permalink)
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,198
Rep Power: 0
dantheman8328 is still in the green - This is good
Default

also shon, ive been trying to pm you but it wont work, do you know when youll get some more stickers in? the one on my Car is pretty messed up now lol
dantheman8328 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-07-2006   #22 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

Quote:
Originally Posted by dantheman8328
ok so it wont let me send any pms tonight...
i keep getting this error again:


Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
i still haven't found a fix for this error. if any webmasters that use phpbb know how to fix, definitely let me know.
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-07-2006   #23 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

Quote:
Originally Posted by dantheman8328
also shon, ive been trying to pm you but it wont work, do you know when youll get some more stickers in? the one on my Car is pretty messed up now lol
still waiting for the new batch to arrive. as of now, i'm not accepting any payments till those who have paid get their decals mailed.

as for the falling decal, did it fall on it's own? you are the second person to have this problem. if it's in fault of the decal, i would like to know so i can stop selling them.
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-07-2006   #24 (permalink)
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,177
Rep Power: 0
pieszbob1 is still in the green - This is good
Default

here are some things i gather up while doing a search for the prob on google ROE...

plodr wrote:
I got this when I replied to a thread in the free section
===============================
Failed sending email:PHP::
Debug mode
Line: 234
File:/var/www/html/forum/includes/emailer.php
=====================================
around 12:35 EDT but my message was posted despite the error.


ok i fixed it - search engine spiders were causing the trouble


http://72.14.207.104/search?q=cache:...s&ct=clnk&cd=1

http://72.14.207.104/search?q=cache:...s&ct=clnk&cd=4

THere ya go ROE read thru thos
pieszbob1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-07-2006   #25 (permalink)
ROE
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7,273
Rep Power: 0
ROE is still in the green - This is good
Default

i already tried changing the mail server to a pop and smtp and neither worked.
ROE is offline   Reply With Quote Quick reply to this message

Reply

  Realm of Excursion » Whats Happening » Announcements, News & Updates

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Realm of Excursion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


« PICS | Chat »

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


» Amps
A/d/s/
Advent
Alphasonik
Alpine
American Bass
ARC Audio
Atomic
Audio Art
Audio Gods
Audiobahn
Audiocontrol
Audiopipe
Audison
Aura
Autotek
Avionixx
Bazooka
Beyma
Blaupunkt
Boss
Boston Acoustics
Bravox
Cadence
Cascade (CAE)
CDT Audio
Cerwin Vega
Clarion
Clif Designs
Concept
Coustic
Critical Mass
Crossfire
Crunch
DB Drive
DC Audio
DC Power
DEI
Denon
Diabolo
Diamond
Digital Designs
Directed
DLS
Dual
DYnamat
Dynaudio
Earthquake
Eclipse
Elemental Designs
ESX
Eton
Farenheit
Fi Car Audio
Focal
Fusion
Genesis
Ground Zero
Hafler
Helix
Hertz
Hifonics
Hushmat
Image Dynamics
Infinity
Interfire
JBL
Jensen
JL Audio
JVC
Kenwood
Kicker
Knu Konceptz
Kole Audio
Kove Audio
Lanzar
Lightning Audio
Linear Power
MA Audio
Magnat
Marantz
Massive Audio
MB Quart
McIntosh
Memphis
Metra
MMATS
Mobile Authority
Morel
MTX
Nakamichi
Niche Audio
O2 Audio
Ohio Generator
Optima
Orion
Oxygen Audio
OZ Audio
PG Audio
Phase Linear
Phoenix Gold
Pioneer
Polk
Power Acoustik
Powerbass
Powermaster
Precision Power
Profile
Pyle
Pyramid
RadioShack
Rainbow
Rampage
RE AUdio
Rockford Fosgate
Scanspeak
Scosche
Seas
Sony
soundstream
Sparkomatic
SPL Dynamics
Stinger
Sundown Audio
Swiss Audio
Targa
TC Sounds
TREO Engineering
TRU
Tsunami
Ultimate
US Acoustics
US Amps
Velodyne
Vifa
Viper
Visonik
Xtant
Zapco
Zed Audio
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

Links
Buy car audio
buy & sell car audio stereo equipment. Purchase used amps, subs speakers for sale and buy classified listings for 12 volt amplifier and subwoofer sales forum
Car Audio Forum
Buy car audio, Sell mobile audio, Wholesale 12 volt, automotive community forum, sub sub woofer, speakers, amplifier, amps, car audio forum
DIYMA
diymobileaudio.com is the DIY car audio install forum for automotive quality and spl stereo bass. 12 volt audio installation wholesalers buy amps, subs, double din car audio head unit electronics and ipod blue tooth car alarms at discounted prices
Sound Deadener
Sound deadening, vibration damper, cld tile, damping mat. Anti vibration pads for automotive insualtion damping, CDL mat, sound damping, noise killer, vibration damper sound deadener


All times are GMT -7. The time now is 12:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
ABMM Powered by Syrian Medical Society
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.